Agro-Way Agricultural Multirotor Hungary Kft

Az Agro-Way Agricultural Multirotor Hungary Kft. fő profilja az amerikai HSE-vel kötött kizárólagos forgalmazási szerződésén alapul. Ennek megfelelően egyrészt pilóta nélküli légi eszközök, hétköznapi néven pedig permetező drónok, másrészt pedig szakipari drónok forgalmazásával foglalkozik.

Számos olyan eszközt említhetnénk, melyek kifejlesztése egyes nemzetek hadseregéhez köthető. Ebbe a halmazba tartoznak a pilóta nélküli repülőgépek is. Hamar felismerést nyert azonban az a tény, hogy a katonai alkalmazáson kívül a civil életben is fel lehet használni előnyös tulajdonságaikat.

Erre a tényre az Agro-Way Kft. csapata 2016-ban talált rá. Közel 40 éves, agrárkultúrában szerzett tapasztalatunkra hagyatkozva célul tűztük ki magunk elé, hogy a jövő eszközével állunk a jelen mezőgazdaság szolgálatába. Cégünk, az amerikai Homeland Surveillance And Electronics (HSE) vállalat drónjainak kizárólagos közép-európai forgalmazójaként, vezető pozícióba lépett elő.

Az Agro-Way Kft. termékei között az  utóbb  említett, növényvédelmi képességgel felruházott drón játssza a vezető szerepet.